Fitness De Kracht

De Kracht wil een familiale fitnesszaak zijn waarbij de persoon die op zijn/haar manier wil bewegen centraal staat in een aangenaam en rustig kader: uit elke hoek van de fitnesszaal kijk je op groen uit, de muziek staat niet loeihard en het barst er niet van de TV-of andere screens die je overprikkelen…

De Kracht blijft bewust weg van het fenomeen "massa-fitness" en de fitnessketens waarbij je handtekening centraal staat en niet de vraag of je al dan niet komt trainen. We maken tijd voor onze klanten en trachten hen zoveel mogelijk te motiveren om te bewegen, al dan niet intens want dit hangt af van hun doelstellingen. Zowel de jonge kerel die wat spieren wil opbouwen op verantwoorde en gezonde manier als de vrouw die haar eerste 10-miles van Antwerpen mooi wilt uitlopen worden opgevangen en krijgen de nodige begeleiding die bij hen past.
En zo kan dit voor elkeen die een eigen doel heeft: de blinde dame met haar geleidehond is even welkom als de vrouw die herstellend is van haar kankerbehandeling en die terug wat mag gaan sporten op een verantwoorde manier…

Deze mix maakt het juist boeiend in De Kracht, kom het zelf ontdekken en samen met onze hulp kan je jouw doelen proberen te bereiken!

De aanpak van fitness De Kracht verschilt van alle andere fitnesscentra:
- Er is geen instapgeld te betalen;
- Er zijn geen contracten;
- Er is geen vervaldatum op de beurtenkaarten;
- De fitness is 7 op 7 doorlopend open, ook op feestdagen dankzij de mix van bemand en onbemand fitnessen = uniek in het Waasland!

Meer info via: info@de-kracht.be of www.de-kracht.be