Soms kan een extra steuntje in de rug een zegen zijn... Dat steuntje probeert Didier je als diëtist te geven, maar misschien, met alle tips en goede moed lukt het je toch niet om te vermageren. Frustrerend. Je zoekt naar alternatieven, alternatieven die je gerust met Didier mag bespreken. Doorbreek dat "taboe"? Lukt het niet, geef dit dan gerust toe. Didier bekijkt erg graag met jou naar mogelijke alternatieven, misschien is dat wel deeltijds vasten (intermittent fasting), een cyclisch dieet of... het programma van Equilibre3

Didier wil ook mensen helpen die blijven zoeken naar een oplossing om hun gewichtsverlies te bereiken. Misschien, wanneer een gezonde voeding niet werkt, proberen we wel eens Equilibre3?

Waarom Equilibre3?
- Omdat wanneer je naar een alternatief van gezonde voeding zoekt, dit beter onder begeleiding doet van een diëtist;
- Omdat dit programma alleen door diëtisten mag worden gegeven;
- Omdat ze werken met volwaardige* vervangmaaltijden;

- Omdat het een kordate, maar verantwoorde aanpak is naar een gezonder gewicht;
- Omdat het schema kan aangepast worden naar jouw noden.

* Het zijn met andere woorden volledige maaltijdvervangers die naast hoogwaardige essentiële voedingsstoffen ook alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen bevatten. Er zijn geen extra supplementen nodig. De EQ3 Producten zijn maaltijdvervangers die aan alle veiligheidsnormen en strikte Europese regels voldoen. 

Hoe werkt het?
Er zijn verschillende trajecten mogelijk: intensief, gecombineerd of intermitterend: afhankelijk van jouw gezondheid,  je levensstijl en je doel. Samen met Didier ontdek je het traject dat het beste bij je past. Met het gamma aan vervangmaaltijden kan je ruim variëren. Er zijn verschillende smaken beschikbaar + je hebt de ruimte om er een quiche mee te maken, om wraps te eten, enz. 


Het doel is steeds om te streven naar een gezonde voeding op de lange termijn! Dit doel kan op verschillende manieren bereikt worden, dit programma kan een hulp zijn voor onderweg.


Surf voor meer info over Equilibre3 naar www.equilibre3.be en laat je zeker ook inspireren door de vele positieve EQ3 ervaringen.