"Fitter door het leven via Fit to 5 en bootcamp"

Didier wil u actiever doen wezen, uit die zetel doen komen op een luie avond, u aanzetten tot een gezondere levensstijl! Hoe?! Dit via "Fit to 5" en bootcamp! 


Hierna volgt meer informatie over de "Fit to 5" en de bootcamp.


Interesse?! 
Inschrijvingen zijn voorlopig niet aan de orde voor een Fit to 5 of bootcamp. Wel voor het vervolg van de Fit to 5, namelijk de Run naar 45'. Check deze link.


Extra informatie en de voorwaarden zijn terug te vinden via deze link.

Bootcamp

Wat is een bootcamptraining?

Er is aandacht voor alle aspecten van CLUKS (coördinatie, lenigheid, uithouding, kracht en snelheid). Fitnessoefeningen zoals push-ups, squats en de plankhouding komen aan bod, maar ook loopoefeningen en sprints. Soms wordt er gebruik gemaakt van extra materialen zoals loopladders, medicinballen en dergelijke. Er komen steeds ook enkele spelletjes aan bod, wat het nog extra leuk maakt.


Aan het einde van elke sessie is er aandacht voor een gezonde voedingsinname, er wordt namelijk gezorgd voor een gezonde (en lekkere) recoverysnack! 


Hoe lang duurt zo'n bootcamptraining?

Een training duurt zo'n 60 minuten! 


Kan iedereen meedoen?

Zeker en vast! Er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus.


Schrijf je in voor de sessies van 12 en 19 november 2019 via deze link.


Locatie: Sinaai of Puivelde

Fit to 5  

Een 8 weken durende start to run met dat leuke extraatje... 16 jogsessies onder begeleiding, elke maandag- en woensdagavond met start om 18.30 uur. Doel: u laten ontdekken dat lopen verslavend kan werken én uiteraard ook 5 km kunnen joggen! 


Kan iedereen meedoen? 
Er wordt aangeraden om 2 à 3 weken voorafgaand te starten om regelmatig te wandelen (2 x per week zo'n 30 minuten of meer). Doet u al iets van sport op regelmatige basis (deze 2 x per week), dan hoeft dit niet.


Locatie

Samenkomst aan sporthal Ter Beke.


Wanneer?

Elke maandag- en woensdagavond om 18.30 uur.
Begindatum: maandag 30 september 

Einddatum: woensdag 20 november


Kostprijs

50 euro (inclusief verzekering)


VOORWAARDE

Minimum 20 deelnemers (indien dit niet wordt gehaald wordt het geld terugbetaald).


PS: Wanneer u vervolgens na deze 8 weken minstens 40 minuten kunt lopen aan 7,5 km per uur, kunt u terecht in groep 4 van onze loopclub Running Team Sinaai (RTS). Loopt u sneller, dan mag u een groep hoger meedoen. Meer info over de verdeling van de loopgroepen via de website van RTS. Een aansluiting bij RTS kost u 37 euro.