"Fitter door het leven via Fit to 5 en bootcamp"

Didier wil u actiever doen wezen, uit die zetel doen komen op een luie avond, u aanzetten tot een gezondere levensstijl! Hoe?!
Dit via "Fit to 5" en bootcamp! 


Hierna volgt meer informatie over de "Fit to 5" en de bootcamp.


Interesse?! 
Schrijf u in via deze link.

* Inschrijven voor de bootcamp kan tot 2 weken voorafgaand elke reeks (proefles kan op elk moment, 1 x per persoon, wel vooraf uw komst doorgeven).


Extra informatie en de voorwaarden zijn terug te vinden via deze link.

Bootcamp

Wat is een bootcamptraining?

Er is aandacht voor alle aspecten van CLUKS (coördinatie, lenigheid, uithouding, kracht en snelheid). Fitnessoefeningen zoals push-ups, squats en de plankhouding komen aan bod, maar ook loopoefeningen en sprints. Soms wordt er gebruik gemaakt van extra materialen zoals loopladders, medicinballen en dergelijke. Er komen steeds ook enkele spelletjes aan bod, wat het nog extra leuk maakt.


Aan het einde van elke sessie is er aandacht voor een gezonde voedingsinname, er wordt namelijk gezorgd voor een gezonde (en lekkere) recoverysnack! 


Hoe lang duurt zo'n bootcamptraining?

Een training duurt zo'n 60 minuten! 


Kan iedereen meedoen?

Zeker en vast! Door 2 groepen van verschillende niveaus is de instap erg laagdrempelig! TIJDELIJK 1 GROEP, er wordt getracht rekening te houden met verschillende niveaus. 


Kostprijs

1 proefles (1 x per persoon) = 8 euro

1 losse les = 12 euro
10-beurtenkaart = 100 euro


Een beurtenkaart kan meegenomen worden over de verschillende reeksen, en is 1 jaar geldig vanaf de datum van inschrijving.


Verschillende reeksen

Er worden 2 groepen gevormd bij elke reeks: een groep beginners en een groep gevorderden. De groep beginners start telkens om 18.15 uur, de groep gevorderden om 19.30 uur! TIJDELIJK 1 GROEP MET START OM 19 UUR!


Er volgt meer info over de reeksen in 2019.


Locatie: Sinaai of Puivelde

Fit to 5  

Een 8 weken durende start to run met dat leuke extraatje... 16 jogsessies onder begeleiding, elke maandag- en woensdagavond met start om 18.30 uur. Doel: u laten ontdekken dat lopen verslavend kan werken én uiteraard ook 5 km kunnen joggen! 


Kan iedereen meedoen? 
Er wordt aangeraden om 2 à 3 weken voorafgaand te starten om regelmatig te wandelen (2 x per week zo'n 30 minuten of meer). Doet u al iets van sport op regelmatige basis (deze 2 x per week), dan hoeft dit niet.


Locatie

Samenkomst aan sporthal Ter Beke.


Wanneer?

Elke maandag- en woensdagavond om 18.30 uur.
Begindatum: maandag 7 januari 2019

Einddatum: woensdag 27 februari 2019


Kostprijs

50 euro


VOORWAARDE

Minimum 20 deelnemers (indien dit niet wordt gehaald wordt het geld terugbetaald).


PS: Wanneer u vervolgens na deze 8 weken minstens 40 minuten kunt lopen aan 7,5 km per uur, kunt u terecht in groep 4 van onze loopclub. Loopt u sneller, dan mag u een groep hoger meedoen. Meer info over de verdeling van de loopgroepen via de website van RTS. Een aansluiting bij RTS kost u 37 euro.