Via de 'gezonde koekentrommel', een boekje van zo'n 32 pagina's, wil Didier goede voorbeelden aanreiken van koeken welke af en toe de verschillende stappen van het spijsverteringsstelsel mogen doorlopen. Uiteraard is een koek niet meteen datgene wat je linkt aan een gezonde voeding, je denkt dan eerder aan fruit, groenten, volkoren producten, ... Echter is er heel wat onderscheid in koeken. Jammer genoeg wordt nog te vaak gekozen voor de minst goede, waarbij we meteen denken aan allerlei wafels en chocoladekoeken.


Er zijn koeken 'bij voorkeur' te gebruiken, 'met mate' en 'te mijden'. Didier geeft in dit boekje voornamelijk de 'bij voorkeur' koeken weer. In de gezonde koekentrommel wordt van meer dan 20 koeken de voedingswaarde weergegeven.


Didier verkoopt de gezonde koekentrommel aan 5 euro per stuk (10 euro wanneer je dit naar jouw thuisadres wenst opgestuurd te krijgen).
Geïnteresseerd?! Vul dan onderstaand formulier in!

Leuk dat u de gezonde koekentrommel wenst te bestellen! Wanneer u dit boekje wenst af te halen, dan kunt u met Didier per e-mail of telefonisch contact opnemen. Graag gepast geld voorzien.

Wenst u het boekje opgestuurd te krijgen per post op uw thuisadres, schrijf dan 10 euro over op volgend rekeningnummer: BE51 0016 9854 4162. Na ontvangst van betaling krijgt u het boekje opgestuurd.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Een voorbeeld uit de gezonde koekentrommel

* = verplicht in te vullen.